Trenger du hjelp?

1,2 kaldt – effektiv kjøler for øl

kr 85
Incl. VAT
- +
Kald øl smaker rett og slett best. Ingen diskusjon. Spesielt om sommeren, når sola står høyt og humla surrer, da er det viktig med iskald, leskende øl. Vi vet alle hvor frustrerende det er å komme til butikken for å oppdage at de kun har romtemperert øl, det tar jo en evighet å kjøle den ned i fryseren. Benytt deg heller av denne ølkjøleren, og ølen blir kald på null komma niks.
This gift is popular! Only 1 item left

eller

Other customers bought

Beskrivelse

Denne kjøleren løser to problemer på én gang: Først så reduserer den ventetiden på kald øl, den bruker bare fem minutter på å kjøle ned favorittdrikken din. Den sparer deg også for masse plass i kjøleskapet og fryseren, slik at du kan ha andre godsaker der istedenfor. Det fleksible overtrekket legges i fryseren og tres deretter over ølen som en jakke.

Det passer utmerket til 0,3 l og 0,5 l flasker, så alle flasker av denne størrelsen kan fint kjøles ned, ikke bare øl. Kjøp denne supre dingsen til dine ølelskende venner med for lite plass i kjøleskapet og en utålmodig sjel. Perfekt til innflyttingsfesten eller grillfesten. En cool gaveidé som varer lenge.

Detaljinformasjon

"Isjakke" for øl

  • Passer 0,3 eller 0,5 l
  • Kald øl på kun fem minutter
  • Brukes flere ganger

Produktomtaler

Write a review
2020-09-22T18:37:28+00:00