Trenger du hjelp?
Gratis levering fra 999 kr. Sikker betaling Trenger du hjelp? 52 97 29 19

Kjære kunde. Vi pusser opp nettbutkken og det vil ikke være mulig å foreta bestillinger frem til lansering.  Inntil den tid ønsker vi på gjensyn!

2 diamantdekorerte telysholdere med gravering

kr 539
Incl. VAT
- +
Shine bright like a diamond! Med disse vakre, sølvbelagte telysholderne dekket med funklende diamanter, har du en gave som virkelig oser av eleganse og luksus. De to telysholderne kan også graveres, for eksempel med en dato og to navn, og på denne måten er de også en utsøkt gave i forbindelse med bryllup, forlovelse eller andre romantiske anledninger!
Dette produktet er utsolgt, men vil snart være tilgjengelig igjen.

eller

  • Bestillinger innen kl 14:00 sendes samme dag
  • Toll kan forekomme. Si fra til oss, så tilbakebetaler vi dette.
  • 30 dagers gratis retur*

* Angrerett gjelder ikke for personlige produkter

Beskrivelse

Vi vet alle at diamanter er en kvinnes beste venn, og her kommer de faktisk i form av to vakre telysholdere! Begge telysholderne i dette settet er belagt med sølv og dekket med funklende diamanter, og de kan også graveres med valgfri tekst. Her er det rom for å være kreativ – enten man ønsker en tradisjonell gravering med for eksempel dato og navn, eller kanskje noe litt mer internt og morsomt. På denne måten fungerer telysholderne veldig godt som gave i forbindelse med bryllup, dåp og konfirmasjon, men også til andre, litt mer nedtonede anledninger, for eksempel bursdag eller som en liten oppmerksomhet til noen du er glad i en helt vanlig tirsdag.

Telysholderne er sklisikre slik at de står stødig der de plasseres, og de har også en nett høyde på 2,5 cm og en diameter på 6 cm. Det elegante og klassiske designet gjør at de finner sin plass i enhver interiørstil. Med andre ord er dette en veldig flott gave med høy bruksverdi og lang levetid!

Detaljinformasjon

2 diamantdekorerte telysholdere med gravering

  • sett med 2 stk.
  • personlig gravering – vennligst ikke bruk spesialtegn
  • dekorert med smykkesteiner
  • i glinsende sølvfarge, sklisikre
  • størrelse: høyde 2,5 cm, Ø 6 cm

Produktomtaler

Write a review

This product has no reviews yet. Would you like to create the first review?

2018-11-17T04:13:43+00:00