Trenger du hjelp?

2-i-1: kosebamse og babyteppe med navn

kr 689
Incl. VAT
- +
Kosebamse og koseteppe i ett kosedyr! En briljant kombinasjon som kommer til å glede den lille både når han eller hun er våken og skal sove. Med første øyekast ser det ut som en vanlig kosebamse i form av en ape, men åpnes den på siden åpenbarer det seg et koseteppe! I tillegg kan navnet på babyen graveres på bamsens skjorte – så søtt at det gjør vondt!

eller

Other customers bought

Beskrivelse

Et lite kosedyr med stort hjerte. Alle barn elsker kosebamser, og denne lille apen kommer garantert til å falle i smak. På seg har hun en stripete skjorte med en ape på! Det vennlige ansiktet vil garantert glede den lille når han eller hun leker på gulvet, og når det er tid for en liten blund kan bamsen gjøres om til et lite teppe på 115 x 90 cm ved at den åpnes på siden! Perfekt for en liten kosestund, enten med lukkede eller åpne øyne.

Bamsen er laget av polyester og er myk og god å kjenne på. Som gave egner koseapen seg perfekt ettersom man kan gravere inn navnet til den lille på framsiden av skjorten som apen har på seg. Dette er en flott gaveidé som barnet kommer til å sette pris på i mange år – gjør seg godt som fødselsgave og ettårspresang!

Detaljinformasjon

2-i-1: Kosebamse og babyteppe med navn

  • Kosedyr i form av en ape med sløyfe og skjorte
  • Valgfritt navn på skjorten – maks 10 tegn (ingen spesialtegn)
  • Størrelse på ape: ca. 36 cm (høyde) og ca. 22 cm (bredde)
  • Størrelse teppe: 115 x 90 cm
  • Materiale: 100 % Polyester + plastring for lukking

Produktomtaler

Write a review
2020-09-21T10:58:53+00:00