Trenger du hjelp?
Sorry, your browser doesn't support this configurator.
Sorry, your browser doesn't support this configurator.
 • Henkel links
 • Henkel rechts

T Legg til ny tekst
Arial
  • Maksimal bildestørrelse. 10MB
  • Kompatibel datatype. gif, jpg, jpeg, png, bmp
  Eller dra og slipp
  Quality of selected imagel

  To romantiske partnerkopper med bilde

  kr 229
  Incl. VAT
  - +
  FREE SHIPPING

  Leveringstid: Dette produktet er ikke lenger på lager. Klikk på knappen nedenfor og bestil et lignende produkt fra vår norske partner YourSurprise.no

  Den ultimate gaveideen for romantikeren! Med disse to søte koppene trykket med personlig foto, blir sikkert morgenstunden sammen med din kjære enda koseligere. Også ypperlig gave å gi til et vennepar – de vil garantert bli positivt overrasket!
  kr 229

  eller

  Other customers bought

  Beskrivelse

  En kopp som garantert blir den nye yndlingskoppen til din elskede! Den ene koppen påtrykt med et bilde av deg som din kjære kan drikke morgenkaffen sin av, og den andre trykket med et bilde av ham eller henne til deg. Blir det mer romantisk enn dette? Det gjør faktisk det ettersom håndtakene også er hjerteformede! Disse to koppene i keramikk viser for omverdenen at dere to hører sammen, og er i så måte en helt perfekt gave for valentinsdagen eller et jubileum. Med et slikt personlig avtrykk skal det godt gjøres at vedkommende ikke blir rørt!

  De to romantiske partnerkoppene passer også veldig godt som en bryllupsgave til et vennepar, eller til foreldrene som kanskje feirer 30 års eller 40 års bryllupsdag. Rett og slett en ypperlig gave for alle romantiske anledninger hvor man ønsker å gi bort en gave som ikke bare er romantisk, men også svært personlig.

  Detaljinformasjon

  2 romantiske partnerkopper med bilde

  • 2 stk. kopper med hjertehåndtak
  • Hver kopp kan gjøres personlig med bilde
  • Materiale: keramikk
  • Merk: Koppene tåler ikke oppvaskmaskin

  Produktomtaler

  Write a review
  2020-09-24T13:11:01+00:00