Trenger du hjelp?

3-i-1: Det ultimate opphengningsverktøy

kr 155
Incl. VAT
- +
Heng opp bildene dine med dette geniale verktøyet som sørger for perfekt oppheng hver eneste gang! Det ultimate redskapet som inkluderer både et målebånd, et vater og egen markeringsindikator, slik at man alltid finner den perfekte plasseringen. Det ultimate opphengningsverktøyet er en fantastisk gave som gjør det mulig å henge opp bildene på skikkelig vis – helt alene!
This gift is popular! Only 1 item left

eller

Other customers bought

Beskrivelse

Ofte kreves det mer enn en person for å henge opp et bilde – én til holde bildet stille, og én som skal vurdere om det er riktig plassert. Med dette geniale verktøyet trenger du ikke lenger en hjelpende hånd, men kan henge bildene helt alene og på halvparten av tiden! Det ultimate opphengningsverktøyet integrerer tre redskaper i én, slik at jobben gjøres raskere og mer effektivt. Bare mål opp hvor du vil ha bildet ditt, kontroller med vateret om det henger korrekt, før du markerer hvor du skal borre i veggen.

Dette verktøyet er ikke bare en kjempegod idé, men har også en funksjonell utforming: Målebåndet måler hele 1,80 meter slik at selv store objekter kan henges opp med stor presisjon. Det er lett å håndtere, enkelt å lagre – ja, rett og slett en fantastisk gave til de som ikke ønsker tomme vegger!

Detaljinformasjon

3-i-1: det ultimate opphengningsverktøyet

  • Ideell for å henge opp bilder og andre ting på veggen
  • Måler, tilpasser og markerer med ett og samme verktøy
  • Med knapp som låser, og med beskyttende kappe
  • Liten og enkel i bruk
  • Tre funksjoner: Målebånd på hele 1,83 cm, vater og markerer
  • Dimensjoner (inkludert beskyttende kappe): 23 x 3,5 x 4,9 cm

Produktomtaler

Write a review
2020-05-27T01:01:45+00:00