Trenger du hjelp?

3 i 1 – Forandringsvase fra Philippi

kr 909
Incl. VAT
- +
En vase for enhver situasjon! Kvalitetsprodusenten Philippi har laget 3-i-1-forandringsvasen som takket være sine tre bruksmuligheter kan passe til forskjellige blomster. Vasen tilpasses perfekt etter hvorvidt du har en rose eller en bukett. Med den stilige grå glansen og en diameter på 15 cm vil fokuset og oppmerksomheten rettes mot de vakre blomstene og selvsagt også vasen!
This gift is popular! Only 1 item left

eller

Beskrivelse

Med denne vasen kommer kvalitetsprodusenten Philippi virkelig opp med noe spesielt! Den stilige vasen med multifunksjonelt design gjør at at man har mulighet til å lage tre ulike dekorasjoner. Det ekstra tilbehøret produsert i krom gjør det mulig å lage en vase til en liten bukett eller til en enslig blomst. Smakfullt presentert og godt iscenesatt. Glasslegemet med mål på 15,2 x 15,2 x 17,8 cm er munnblåst og med grå, innfelt glans.

Vi anbefaler å vaske vasen forsiktig for hånd på grunn av den skarpe kanten og filigransbehandlingen. Med vasens design og bruksmuligheter, for eksempel for å dekorere bordet til en middag med levende lys, er giveren fast bestemt på å imponere mottakeren. En svært god idé for et smakfullt interiør!

Detaljinformasjon

3 i 1 – Forandringsvase fra Philippi

  • Vakker vase med tre bruksmuligheter
  • Grå farge, diskret design
  • Munnblåst
  • Materialer: glass og krom
  • Mål: 15,2 x 15,2 x 17,8 cm
  • Rengjøring for hånd anbefales, pass på de skarpe kantene!

Produktomtaler

Write a review

This product has no reviews yet. Would you like to create the first review?

2019-11-17T09:46:57+00:00