Trenger du hjelp?

3 x hendig deksel til iPhone 6

kr 105
Incl. VAT
- +
Med dette mobiltelefondekselet blir iPhonen beskyttet utendørs. Den tynne og gjennomsiktige innpakningen beskytter blant annet fra støv, snø og smuss. Gi i gave til en venn eller slektning og han eller hun kan med god samvittighet ta med sin iPhone på neste ferieeventyr!
This gift is popular! Only 1 item left

eller

Other customers bought

Beskrivelse

Har du kjennskap til mobiltelefondeksel? Eller til skjermbeskytter? Dette spesielle dekselet beskytter begge deler – og mer! En tynn film blir trukket rundt mobiltelefonen og limt på baksiden. Det beskyttende dekselet er laget av et termoplastisk materiale med polyuretan rundt den verdifulle smartelefonen – takket være 98% gjennomsiktighet ser displayet fortsatt brilliant ut og berøringsskjermen er fortsatt komfortabel og presis i bruk. Telefonen fungerer også uten forstyrrelser.

Med dette tilbehøret blir din iPhone en følgesvenn på dine eventyr. Kjenner du noen som snakker i telefonen mens de sykler, er på stranden eller ikke ønsker å forlate arbeidet på verkstedet, vil vi anbefale denne praktiske gaven. Riktig brukt, er ikke bare dekselet ugjennomtrengelig for støv og smuss, men også vanntett og lufttett! Nå kan mottakeren trygt legge ut på eventyr. Inkludert i settet er 3 deksler som beskytter samt strips til forsegling! Så nå kan selv actionhelter og arkeologer alltid være tilgjengelige.

Detaljinformasjon

3 x hendig deksel til iPhone 6

  • Inneholder: 3 deksler og tetningslister med berøringsskjerm
  • Kamera og telefon forblir i full funksjonell stand
  • Presist designet for iPhone 6
  • Vann og smussresistent
  • Termoplastisk polyruretan
  • Merk: For å koble telefonen via kabel, må det beskyttende dekselet fjernes.

Produktomtaler

Write a review
2020-05-26T01:08:15+00:00