Trenger du hjelp?

3D-bilderamme

Fra kr 315
Incl. VAT
- +
En 3D-ramme som får den innrammede gjenstanden til å sveve! Enten man ønsker å ramme inn det vakre skjellet man fant på stranden i fjor sommer, den første babylokken til lillegutt, mynter, frimerker … denne rammen er helt perfekt for dette formålet! En virkelig original gaveidé som virkelig gir favorittgjenstanden litt ekstra oppmerksomhet.

eller

Other customers bought

Beskrivelse

Hvem er det egentlig som har sagt at det bare er bilder som kan rammes inn? Denne svært originale 3D-bilderammen kan også brukes til bilder, men fungerer enda bedre når man rammer inn små gjenstander. Enten det er mynter, små leker, smykker, figurer, tørkede blomster eller noe annet smått som du setter pris på, vil denne geniale rammen virkelig gjøre det til et blikkfang i rommet. Det er bare å åpne den opp, legge i gjenstanden – og voilà, med ett har man en fantastisk vakker innramming å henge på veggen eller sette på skrivebordet.

Takket være den transparente silikonmembranen ser det ut som om den innrammede gjenstanden faktisk svever av seg selv i midten av rammen. Det vil uten tvil få gjestene dine til å sperre opp øynene. 3D-rammen fungerer utmerket å gi bort i gave, enten slik den er eller med en kul gjenstand inni. Er favoritt-dingsen til venninna di for eksempel lykketroll? Hvor kult er det ikke å ramme inn et retro lykketroll i denne, da? Det finnes ingen grenser for hva som kan rammes inn i denne og gis bort i gave!

Detaljinformasjon

3D-bilderamme

  • ramme med plass til en gjenstand
  • transparent silikonmembran får tredimensjonale gjenstander til å "sveve"
  • avhengig av materialet kan det oppstå små luftbobler i membranen
  • farge: hvit
  • størrelse: ca. 100 x 100 x 25 mm (innermål)
  • vedlikeholdsråd: silikonmembran kan rengjøres med glassrengjørings- eller oppvaskmiddel

Produktomtaler

Write a review
2020-05-26T16:37:59+00:00