Trenger du hjelp?
Gratis levering fra 999 kr. Sikker betaling Trenger du hjelp? 52 97 29 19

Kjære kunde. Vi pusser opp nettbutkken og det vil ikke være mulig å foreta bestillinger frem til lansering.  Inntil den tid ønsker vi på gjensyn!

3D-bokser med budskap

Fra kr 69
Incl. VAT
- +
En hyggelig og enkel måte å si 'gratulerer med dagen' eller 'tusen takk' på. Disse boksene i 3D-format er superkule og gir dagen litt ekstra piff.
Dette produktet er utsolgt, men vil snart være tilgjengelig igjen.

eller

  • Bestillinger innen kl 14:00 sendes samme dag
  • Toll kan forekomme. Si fra til oss, så tilbakebetaler vi dette.
  • 30 dagers gratis retur*

* Angrerett gjelder ikke for personlige produkter

Beskrivelse

Hipp hurra for bursdagbarnet! Noen du er glad i har bursdag, og du ønsker kanskje å gjøre denne spesielle dagen veldig spesiell og formidle dine gratulasjoner på en så original måte som mulig? Da har vi et godt tips klart til deg: Hva om du i stedet for et helt vanlig gratulasjonskort skaffer denne fantastiske boksen med gratulasjoner?! En flott måte å gi personlige gratulasjoner og gaver eller et gavekort på.

Originalt blikkfang: de skjøre papirelementene i boksen, dens vakre utseende med gylne høydepunkter og fine detaljer. En boks dekorert med så mye kjærlighet at den ikke kan bli liggende i en mørk skuff – fiks opp boksen med en selvklebende krok og lag en dekorativ veggdekorasjon? Om har noen du vil takke for støtte eller vennskap, så har vi også en takkeboks. Sammen med en vakker blomsterbukett eller en konfekteske er det en sann glede å vite at man blir satt pris på.

Detaljinformasjon

3D-boks med budskap

  • Boks i papir med gullprint, limte papirelementer i boks
  • Mål: 5,2 x 7,5 x 2,5 cm

Produktomtaler

Write a review

This product has no reviews yet. Would you like to create the first review?

2018-11-18T20:01:44+00:00