Trenger du hjelp?

3D-brevvekt "Planetarium"

kr 315
Incl. VAT
- +
FREE SHIPPING

Leveringstid: Dette produktet er ikke lenger på lager. Klikk på knappen nedenfor og bestil et lignende produkt fra vår norske partner YourSurprise.no

Ta meg til stjernene! Denne uvanlige 3D-papirvekten lar mottakeren drømme seg vekk til fremtidens fjerne verdener. Dokumenter og brev som venter, er nå velordnet på skrivebordet ditt. Planetariumsoptikken tar solsystemet med inn på kontoret. En super gaveidé til arbeidsnarkomane til jul eller bursdag!
This gift is popular! Only 1 item left

eller

Beskrivelse

Bring et hint av kosmisk atmosfære til kontoret og drøm deg vekk til fjerne verdener! Sol, måne og stjerner rett på skrivebordet - sykt kult! Denne uvanlige 3D-brevvekten gjør det mulig. Brevvekten med et planetarium inni glasset ligner det virkelige universet – og er også svært nyttig.

Med en vekt på 365 gram holder brevvekten dokumenter, brev og andre papirer trygt på plass på skrivebordet, og hindrer at de flakser vilt omkring når noen åpner en dør eller et vindu! Kanskje kan du også bruke den når du skal lære barnet ditt om solsystemet og universet? Gi den til en kollega, venn eller barnet ditt og la dem drømme seg bort med denne nyttige brevvekten!

Detaljinformasjon

3D-brevvekt «Planetarium»

  • Innhold: en brevvekt
  • Egenskaper: brevvekt i 3D-utførelse til å holde på plass brev, dokumenter og andre papirer
  • Materiale: glass
  • Farge: blå
  • Mål: 100 x 100 x 50 mm
  • Vekt: 365 gram

Produktomtaler

Write a review

This product has no reviews yet. Would you like to create the first review?

2019-10-17T20:23:12+00:00