Trenger du hjelp?

3D-gratulasjonskort med bamse

kr 89
Incl. VAT
- +
Her kommer favorittgjesten på bursdagsfesten! Når man åpner dette gratulasjonskortet, er det som om papiret inni kortet begynner å vokse, og til slutt blir det til en smilende bamse som holder en bukett av fargerike ballonger! Som ved ren og skjær magi kan du sende dine hjerteligste gratulasjoner med dette utrolig søte kortet som vil smelte hjertet til den som får det!
This gift is popular! Only 1 item left

eller

Other customers bought

Beskrivelse

Dette bursdagskortet stjeler glansen fra alle de andre bursdagskortene som ser på det med en stor dose misunnelse. Det unike kortet er håndlaget og med sin tredimensjonale utforming, bringer det en helt ny dimensjon til gratulasjonskortet. For hva er vel søtere enn en sjarmerende bamse med hånden full av fargerike ballonger? Alle ønsker å overraske bursdagsbarnet med noe helt spesielt, og med dette kortet klarer man det med glans. Send dine gratulasjoner med denne søte bamsen, og det vil bli husket i lang, lang tid. En kjempefin gaveidé til både store og små, da alle lar seg sjarmere av en bursdagsbamse!

Med dette kortet viser du at også bursdagskortet kan frembringe en stor entusiasme, og sammen med noen velvalgte ord blir dette en stor suksess. Så gi det til alle du kjenner, og særlig til de som setter pris på et vakkert håndverk.

Detaljinformasjon

3D-gratulasjonskort med bamse

  • Håndlaget
  • 10,5 x 15 cm
  • Inkludert konvolutt

Produktomtaler

Write a review
2020-07-13T02:41:24+00:00