Trenger du hjelp?

3D-gratulasjonskort med kake

kr 105
Incl. VAT
- +
Med dette gratulasjonskortet får man både et gratulasjonskort og bursdagskake på én og samme tid. For når du åpner kortet, dukker det på magisk vis opp en kake i 3D-form! Så hvis du «bare» skal gi et kort til bursdagen, da er dette det perfekte valget! Si det du føler på den søteste mulige måten – i et kort som inneholder en flott og søt kake!
This gift is popular! Only 1 item left

eller

Other customers bought

Beskrivelse

3D-gratulasjonskort med kake inneholder en søt liten hemmelighet, og som alle lengter etter å få: nemlig sin helt egne bursdagskake. Kortet kommer med en blå og vakker konvolutt, dekorert med en liten bursdagskake som glitrer og blinker, men den virkelige overraskelsen befinner seg på innsiden av kortet. Der dukker det nemlig opp en tredimensjonal bursdagskake, som både er fargerik og dekorert med ett bursdagslys! Endelig et bursdagskort som er skikkelig morsomt, og som skiller seg ut fra mengden!

Gi dette vakre bursdagskortet til alle du bryr deg om, og som du virkelig ønsker å gratulere på den store dagen deres. 3D-gratulasjonskort med kake passer perfekt som gave til de som setter pris på det lille ekstra, og som ser verdien i et lekkert håndverk!

Detaljinformasjon

3D-gratulasjonskort med kake

  • Håndlaget
  • Mål: 10,5 x 17 cm
  • Konvolutt inkludert

Produktomtaler

Write a review

This product has no reviews yet. Would you like to create the first review?

2020-08-04T04:53:29+00:00