Trenger du hjelp?

3D-gratulasjonskort med seilbåt

kr 105
Incl. VAT
- +
Send en maritim hilsen med et 3D-gratulasjonskort, som har en egen seilbåt som popper opp idet du åpner det! Båten er håndlaget og har utallige detaljer som vil forbløffe mottakeren. Et flott gratulasjonskort for alle sjøfarere, og til alle som elsker å være på sjøen. Et kort som vil imponere alle som får det!
This gift is popular! Only 1 item left

eller

Other customers bought

Beskrivelse

Tenk så fantastisk å motta et stort og flott gratulasjonskort, der du åpner det blå kortet og ser den fantastiske tremast-båten! Dette er ikke et hvilket som helst gratulasjonskort, men håndlaget og skapt med øye for detaljer. Det vil imponere enhver sjømann, og alle de som lengter seg ut på de syv hav. Men det vil også imponere de som elsker vakre ting, da dette er et særlig vakkert kort. Hvis du «bare» skal gi et kort, er dette ett som vil bli satt stor pris på!

Send dette vakre kortet til kompisen som elsker sjøen, eller kompisen som drømmer om en egen seilskute. Eller hva med å gi det til brudeparet som skal feire bryllupsreisen sin på cruise? Men man trenger ikke elske sjøen for å sette pris på dette 3D-kortet. Gratulasjonskortet med seilbåt er også en perfekt gave til de som setter pris på de det unike, og ser verdien i et lekkert håndverk!

Detaljinformasjon

3D-gratulasjonskort med Seilskip

  • Håndlaget
  • Mål: 15 x 20 cm
  • Inkludert konvolutt

Produktomtaler

Write a review
2020-05-25T11:11:58+00:00