Trenger du hjelp?

3D-gratulasjonskort med tre-huske

kr 115
Incl. VAT
- +
Et morsomt og romantisk gratulasjonskort, som gir en flott overraskelse når man åpner det! Dette 3D-kortet setter de andre todimensjonale gratulasjonskortene helt i skyggen, og sørger for en morsom reaksjon hos mottakeren. Den perfekte rammen ved en romantisk anledning – si det med et Pop-opp-kort!
This gift is popular! Only 1 item left

eller

Other customers bought

Beskrivelse

Så hva er det som er så spesielt med dette gratulasjonskortet? Det som gjør kortet så unikt, er at det dukker opp en tredimensjonal figur idet man åpner kortet: et stort og vakkert tre som står i full blomst, og der en mann og en dame sitter på en huske som henger ned fra den ene greinen! Dette er med andre ord en perfekt måte å erklære sin kjærlighet på, og et kort som vil bli husket i lang, lang tid. Et vakkert mesterverk, med unikt håndverk og fantastiske farger som virkelig fanger kjærlighetens eufori!

3D-gratulasjonskort med tre-huske passer perfekt til både bursdager og romantiske anledninger. Hvorfor ikke gi det til din utvalgte til et spesielt jubileum, eller bare som en sjarmerende overraskelse i hverdagen! Man trenger ikke kjøpe store og dyre gaver for å vise hva man føler, og med dette romantiske kortet sier man mer enn tusen ord!

Detaljinformasjon

3D-gratulasjonskort med tre-huske

  • Håndlaget
  • 15 x 15 cm
  • Konvolutt inkludert

Produktomtaler

Write a review
2020-02-28T01:20:22+00:00