Trenger du hjelp?

3D-gratulasjonskort med ugle

kr 105
Incl. VAT
- +
Dette vakre og håndlagde gratulasjonskortet med egen Pop-opp-Ugle, er en flott oppmerksomhet til studenten som har avlagt en viktig eksamen eller som er ferdig med utdannelsen! Ved første øyenkast ser det ut som et helt vanlig kort, men idet kortet åpnes dukker det opp en stor og flott ugle med studentlue på hodet!
This gift is popular! Only 1 item left

eller

Other customers bought

Beskrivelse

Dette er nemlig ikke et vanlig gratulasjonskort, men et håndlaget og forseggjort kort som vil overraske mottakeren når det åpnes. Det er vanskelig å si hvem som er søtest – den virkelige ugla som finnes der ute i skogen – eller den skolerte ugla som befinner seg inni dette pene gratulasjonskortet. Det skal vanskelig gjøres å ikke bli imponert over et så pent og håndlaget kort, nesten like imponerende som innsatsen til studenten som nå er så heldig å motta det!

Det unike 3D-gratulasjonskort med ugle, passer til mange anledninger der man ønsker å feire noen med innsatsen. Men uansett hvor og når du gir det, eller hvem du gir det til, kan du være sikker på at mottakeren vil sette stor pris på denne sjarmerende uglen. Så gi ordene dine en vakker og meningsfull ramme, med dette vakre og håndlagde kortet!

Detaljinformasjon

3D-gratulasjonskort med Ugle

  • Håndlaget
  • 10,5 x 17 cm
  • Inkludert konvolutt

Produktomtaler

Write a review

This product has no reviews yet. Would you like to create the first review?

2020-07-12T19:04:50+00:00