Trenger du hjelp?

3D-metall-bil «Ford 1908 Model T»

kr 145
Incl. VAT
- +
Pynt stuebordet med en lekker miniatyrutgave av Ford 1908 Model T – en hyllest til den moderne bilen og dens opprinnelse! Denne unike bilen er en vakker gaveidé til alle bilelskere, og til alle som har bil som sin store hobby. Bilen er satt sammen av mindre, individuelle deler som er kuttet av laser, og som sørger for en elegant bilmodell full av spektakulære og lekre detaljer!
This gift is popular! Only 1 item left

eller

Other customers bought

Beskrivelse

Mange har latt seg fascinere av den originale og legendariske Ford Model T fra 1908, og alle som interesserer seg for biler vil elske denne 3D-modellen i metall. Inni forpakningen ligger det et lite metallkort som viser alle detaljene på bilen, i tillegg til en bruksanvisning som viser hvordan man setter den sammen. Selv uerfarne byggere vil kunne sette denne sammen uten problemer. Og setter man den sammen korrekt, trenger man heller ikke lim for å få delene til å passe sammen!

Enten du tar deg god tid til å montere bilen, eller du ønsker å gjøre det så fort som mulig slik at du kan beundre den, har du en lekker metall-bil som du kan ha mye glede av. En virkelig klassiker, med sitt gjenkjennelige Ford-merke, sine unike hjul og sine intrikate seter inni bilen. En flott gave til alle som elsker vakre ting, og særlig til de som elsker vakre biler!

Detaljinformasjon

3D-metall-bil «Ford 1908 Model T»

  • 3D-modell av Ford Model T fra 1908
  • Skal settes sammen (lim ikke nødvendig)
  • Individuelle komponenter kuttet med laser
  • Modellens dimensjoner: 8,9 x 5 x 4,6 cm
  • Merk: Produsent anbefaler minimum 14 års alder

Produktomtaler

Write a review
2020-05-31T12:13:59+00:00