Trenger du hjelp?

3D metall-byggesett – "Enterprise"

kr 175
Incl. VAT
- +
Den neste generasjonen vil lande på bordet til enhver fan – med denne fantastiske og detaljerte metallmodellen av det berømte "Enterprise NCC-1701-D", styrt av selveste Jean-Luc Picard. En flott gave til både små og store "trekkies" som liker å bygge sine egne modeller!
This gift is popular! Only 1 item left

eller

Other customers bought

Beskrivelse

Hun som var på vei til å oppdage nye og merkelige verdener, ukjente livsformer og nye sivilisasjoner – og som nå lander hos mottakeren av denne flotte gaven! Det tredimensjonale byggesettet i metall innholder laserkuttede og individuelle deler, som sammen danner det detaljerte skipet "Enterprise NCC-1701-D"! Takket være den kompakte størrelsen på 9,5 x 6 x 5,5 cm, passer romskipet til Jean-Luc Picard perfekt som gave fra det ytre rommet!

Uansett hvor man plasserer dette flotte romskipet, vil det umiddelbart gjenkjennes av alle Star Trek-fans! Settet leveres med nøye instruksjoner, slik at man uten problemer klarer å sette sammen det utenomjordiske skipet som har inspirert og fascinert en hel verden av fans. Det flotte skipet vil så absolutt inspirere alle "trekkies" til å skape sitt eget skip. For i den store galaksen er det ingen som vet hvor ferden går! En super gaveidé som vil åpenbare nye verdener for mottakeren!

Detaljinformasjon

3D-metall-byggesett – "Enterprise"

  • Modell av Next-Generation Enterprise "NCC-1701-D"
  • Settes sammen uten lim
  • Fra laserkuttede og individuelle komponenter
  • Dimensjoner på modell: 9,5 x 6 x 5,5 cm
  • Merk: Anbefales til barn over 14 år

Produktomtaler

Write a review
2020-05-27T19:36:35+00:00