Trenger du hjelp?

3D-metallbyggesett «gitar»

kr 105
Incl. VAT
- +
Dette er en raffinert og sofistikert gaveidé som passer alle gitarentusiastene der ute! I dette byggesettet får man laserkuttede enkeltkomponenter, samt metallkort og instruksjoner som er enkle å følge. Nå kan du lage din egen miniatyr-gitar i metall, og som har et forbløffende nivå av detaljer! 3D-metallbyggesett «gitar» er en flott gave til alle byggere med sans for detaljer og ikke minst musikk!
This gift is popular! Only 1 item left

eller

Other customers bought

Beskrivelse

En super gave til alle rockeelskere og alle som elsker å sette sammen miniatyrsett! Dette 3D-metallbyggesettet inkluderer alt du trenger for å skape en stilig og detaljrik replika av en elektrisk gitar. Bak ligger en meget raffinert og presis teknikk der de individuelle delene er blitt skjært ut av en tynn metallplate med laser, og som skal settes sammen igjen ved hjelp av instruksjoner. Lim er ikke nødvendig, og alt som behøves er en stødig og sikker hånd, og en god porsjon med tålmodighet. Når gitaren er ferdig montert, ser man alle de lekre detaljene: gitarstrenger, kabler, stemmer osv.

Metallbyggesettet krever en stødig hånd og en stor dose tålmodighet, og sørger for mye monteringsmoro underveis. Det eneste problemet er at man ikke kan spille med gitaren når den er ferdig! Et vakkert håndverk for den som ønsker å skape sitt eget mesterverk!

Detaljinformasjon

3D-metallbyggesett «gitar»

  • Byggesett til montering (lim ikke nødvendig)
  • Laserkuttet individuelle komponenter
  • Dimensjoner på modellen: 11,4 x 3,9 x 3,2 cm
  • Merk: produsenten anbefaler 14 års aldersgrense

Produktomtaler

Write a review

This product has no reviews yet. Would you like to create the first review?

2020-01-20T08:42:24+00:00