Trenger du hjelp?
52 97 29 19

3D-puzzle "Titanic"

kr 375
Incl. VAT
- +
Med 3D-puslespillet av Titanic kan det berømte skipet som ligger på bunnen av Atlanteren, gjenoppstå hjemme i stuen din. En vakker og dekorativ gave for de som elsker å tilbringe tid i båt på havet, eller bare er fan av puslespill og Leonardo DiCaprio!
This gift is popular! Only 1 item left

eller

Beskrivelse

Det finnes intet skip i verden som er så kjent som Titanic, og dette er dessverre på grunn av dets tragiske skjebne da det sank 14. april 1912 etter å ha truffet et isfjell. Det vakre skipet fra det britiske rederiet White Star Line var den gang det største skipet som noen gang hadde blitt bygget, og det tragiske forliset førte til at over 1300 mennesker omkom.

Historien om Titanic er svært trist, men også fascinerende. Derfor er dette 3D-puslespillet en svært fin gaveidé, spesielt til en som tilbringer mye tid til sjøs, interesserer seg for framkomstmiddel, eller bare generelt elsker å pusle. Puslespillet består av 113 deler, og de mange detaljene og den høyverdige utfordringen garanterer timevis med puslemoro. Det medfølger dessverre intet isfjell, men med en dose fantasi og håndverk-ferdigheter, kan dette enkelt lages der hjemme. Kanskje også to figurer, nemlig Jack og Rose, også får plass slik at den tragiske kjærlighetshistorien også blir fortalt. En flott gave som tilbyr mye moro og kos, og et resultat man ønsker å ha stående framme i stua slik at alle får se!

Detaljinformasjon

3D-puzzle "Titanic"

  • 3D-puslespill i papp og kartong av høy kvalitet
  • 113 deler
  • Egnet for barn fra 6 år
  • Størrelse: ca. 80 x 11 x 20 cm

Produktomtaler

Write a review

This product has no reviews yet. Would you like to create the first review?

2019-08-25T04:58:21+00:00