Trenger du hjelp?

99 Craft-Beers – skrapeplakat

kr 575
Incl. VAT
- +
Gremmer du deg stille over noen du kjenner som alltid bestiller "ei øl" i baren, uten å spesifisere nærmere hva den ølen skal være? Da kan denne gaven være løsningen; en innføring og veiviser i den gylne drikkens vidunderlig allsidige verden. Den heldige gavemottakeren brygger langsomt sin øl-alfabetisme, og dere begge kan følge utvklingen skritt for skritt.
This gift is popular! Only 1 item left

eller

Other customers bought

Beskrivelse

99 bottles of beer on the wall. Sangen sier lite om hvilket øl det er snakk om, men i dette tilfellet er de niognitti en ren skattejakt i en av verdens eldste og mest ærverdige forfrisknings-kulturer. Her finnes spennende Craft Beers som den høyst begjærte "Pliny the Elder," via de chilenske krydderiene i "Ghost Face Killah" til det røde julebrygget "Tröegs Mad Elf." Sjelden er en så tallrik allsidig ansamling av godt øl på ett sted å finne.

Plakaten har selvsagt papir, utforming og trykk av beste kvalitet, og man merker godt hvor mye omtanke og hengivenhet til øl som ligger bak kunstverket. Og selvsagt kan den utelukkende brukes som et rikholdig oversiktskart over ølmerker fra hele verden, sortert i kategorier med originalmerkelappene gjengitt i ypperste detalj. Men om man vil kan hver av flaskeformene av gullfolie bak merkelappene skrapes vekk med en mynt, slik at man kan holde følge med, og ikke minst vise andre, hvilke ølopplevelser som allerede er tilbakelagt. Altså, en plakat like godt egnet for den skal begynne sin øl-oppdragelse, til kjenneren som ikke lar en anledning gå fra seg til å brife med kunnskapene sine.

Detaljinformasjon

  • Viser 99 ølsorter
  • Delt inn i kategorier
  • Originale merkelapper og flaskeformer
  • Flaskeformene kan skrapes vekk - perfekt for "bokføring" av utprøvde ølsorter
  • Offset-trykk på resirkulert, sertifisert papir av høy kvalitet
  • Mål: 46 x 61 cm

Produktomtaler

Write a review

This product has no reviews yet. Would you like to create the first review?

2020-01-27T08:55:59+00:00