Trenger du hjelp?
Gratis levering fra 999 kr. Sikker betaling Trenger du hjelp? 52 97 29 19

Kjære kunde. Vi pusser opp nettbutkken og det vil ikke være mulig å foreta bestillinger frem til lansering.  Inntil den tid ønsker vi på gjensyn!

Afro Dørmatte

kr 239
Incl. VAT
- +
Denne dørmatten forteller mye: her bor det avslappende og kule folk, kom inn og bli med! Denne trendy matten er en flott gave som kan snus og flyttes på, og som sikrer god holdbarhet, slik at de besøkende allerede er garantert en hilsen med et varmt smil ved døren. For å oppnå en bestemt stil i hjemmet ditt, bør du nok allerede erstatte dørmatten din med denne. Den er så og si ansiktet utad.Skap et nytt utseende i hjemmet ditt ved å integrere Afro dørmatten fra Dekokonzept. På denne måten får du en gave som skaper et kreativt og morsom interiør og som samtidig gir mye moro og komfort. Gled en venn på bursdagen ved å overlevere denne flotte afrikanske dørmatten som gave.
Dette produktet er utsolgt, men vil snart være tilgjengelig igjen.

eller

  • Bestillinger innen kl 14:00 sendes samme dag
  • Toll kan forekomme. Si fra til oss, så tilbakebetaler vi dette.
  • 30 dagers gratis retur*

* Angrerett gjelder ikke for personlige produkter

Beskrivelse

Afro-dørmatten er en morsom idé, som ønsker venner velkommen på en morsom måte. Dersom du har denne gaven på dørstokken, vil du i fremtiden kun se smilende og muntre ansikter når du åpner døren når det ringer på. Denne matten er nemlig både avslappende og sprer glede.

Detaljinformasjon

Afro Dørmatte

  • Materiale: 100 % gummi

Produktomtaler

Write a review

This product has no reviews yet. Would you like to create the first review?

2018-11-20T19:08:26+00:00