Trenger du hjelp?
52 97 29 19

Kjære kunde. Vi pusser opp nettbutkken og det vil ikke være mulig å foreta bestillinger frem til lansering.  Inntil den tid ønsker vi på gjensyn!

Ahoi! – Gadget-deksel for seilere

Fra kr 365
Incl. VAT
- +
Ahoi – gadget-deksel for seilere. Dette uvanlige dekselet er en flott gave til noen som vet hvordan de skal beskytte sin iPad, men som ikke kan gjøre det uten et stilig motiv. Med dette dekselet er din elektroniske følgesvenn godt beskyttet i hverdagen, og kommer verken i kontakt med skitt eller skarpe objekter. Men det er ikke alt. For det ser også helt fantastisk ut, i sitt trendy marine-design!Det maritime designet er et stort blikkfang og et vakkert tilbehør. Denne gaven er både moderne, stilig og praktisk, noe som gjør den til en flott idé for enhver anledning. Helt rett for alle som elsker et spesielt deksel og iPaden sin! Denne gaven skiller seg ut fra mengden og lignende gadgeter, og garanterer en velkommen endring. Så nå er din iPad beskyttet mot riper og andre skader, i tillegg til at den også ser fantastisk ut.
Dette produktet er utsolgt, men vil snart være tilgjengelig igjen.

eller

  • Bestillinger innen kl 14:00 sendes samme dag
  • Toll kan forekomme. Si fra til oss, så tilbakebetaler vi dette.
  • 30 dagers gratis retur*

* Angrerett gjelder ikke for personlige produkter

Beskrivelse

Det uvanlige dekselet er ikke bare en god beskyttelse for iPad, men med designet i marine-stil er det også et flott tilbehør. En fin gave til alle som ønsker å beskytte iPaden sin på en stilig måte!

Detaljinformasjon

Ahoi! – Gadget-deksel for seilere

  • Størrelse: iPad eller iPad Mini
  • Materiale: Oversiden: 100% polyester. Fyll: 100% ekspandert polystyren

Produktomtaler

Write a review

This product has no reviews yet. Would you like to create the first review?

2019-02-19T18:33:30+00:00