Trenger du hjelp?

Airy Christmas! – oppblåsbar julekrans

kr 125
Incl. VAT
- +
Og hvorfor ikke? "Airy Christmas" er den oppblåsbare julekransen som er superlett å bære og som ikke sprekker så snart man går ut døren. Den produserer knapt avfall og er et humoristisk blikkfang. Ta lett på julen – vi er klar!
This gift is popular! Only 1 item left

eller

Other customers bought

Beskrivelse

For de som feirer julen med mange dekorasjoner, fargerike baller og som leter etter noe hult, glitrende og grønt i furu, er denne julekransen egentlig helt perfekt: "Airy Christmas" er den oppblåsbare julekransen som fungerer som en svømmering og er en virkelig lettvekter blant dør-dekorasjoner!

Når du ser furuens friske grønnfarge med vakre baller i rødt og gull, og den prakfulle sløyfen med "varm luft", må du allerede se to ganger! Den fotorealistiske og tradisjonelle formen har bedratt med sitt overfladiske utseende før.

En original idé for å dekorere døren og perfekt for alle de som ønsker å gjøre det enkelt i julen! Den oppblåsbare julekransen "Airy Christmas" passer kanskje ikke som gave til svigermor, men venner og kollegaer vil helt sikkert finne julekransen like stilig som det vi gjør!

Detaljinformasjon

"Airy Christmas!" – oppblåsbar julekrans

  • Levering: Oppblåsbar julekrans til å henge på døren
  • Farge: Grønn, rød
  • Materiale: Vinyl
  • Mål: Ø 40 cm

Produktomtaler

Write a review

This product has no reviews yet. Would you like to create the first review?

2020-09-24T05:07:38+00:00