Trenger du hjelp?

Alkoholens kjemiske forbindelse – lommelerke i bok

kr 199
Incl. VAT
- +
Få ting er bedre enn en kul overraskelse! Det oppnår du med denne gaven. Ved første øyekast tror mottakeren at den har fått en bok, men når han eller hun åpner denne, avslører det seg en lekker lommelerke inni! Genial gave til den som setter mer pris på lommelerker enn på bøker.
This gift is popular! Only 1 item left

eller

Other customers bought

Beskrivelse

Lommelerka kommer godt med i ulike sammenhenger: utflukter, bryllup og festlige lag, fjellturer og andre morsomme aktiviteter. Med denne lille beholderen på innerlomma har man alltid en liten sterk en for hånden. Denne varianten er laget av rustfritt stål som gir den et elegant og tidløst preg. Det er likevel kanskje forpakningen som først og fremst gjør at denne gaven trekker øyne til seg. Lommelerken kommer nemlig inni en bok! Super overraskelse som sørger for en wow-effekt.

Navnet på gaven,”Chemistry 101 Liquor”, kan gi mottakeren inntrykk av at boken inneholder en masse kjemiske forbindelser. Men det er jo ganske så kjedelig! Desto større blir gleden og overraskelsen når han eller hun får øye på lommelerken inni. På flaskens fremside finnes et trykk av alkoholens kjemiske forbindelse, noe som er en morsom detalj som garantert blir satt pris på av mottakeren. Den ultimate gaven til whisky-elskeren som setter pris på artige gaver av kvalitet!

Detaljinformasjon

Lommelerke i bok

  • størrelse: 16 x 10 x 3 cm

Produktomtaler

Write a review
2020-07-06T15:09:31+00:00