Trenger du hjelp?

Anheng "bjørn" med inngravering

kr 345
Incl. VAT
- +
En fin velkomstgave: Anhenget "bjørn" er en elegant liten gave til å ta med på førstegangsbesøk til nybakte foreldre og deres søte barn. Takket være valg av ønsket gravert navn, kan den nyfødte allerede få sitt første anheng i gave – en unik og helt personlig fødselsgave som enhver liten bylt vil få glede av!

eller

Other customers bought

Beskrivelse

I forbindelse med fødselen til et barn, gir venner og slekt ofte en liten oppmerksomhet for å ønske den nyfødte verdensborgeren et varmt velkommen. Med anhenget "bjørn" og inngravert navnevalg inkludert, kan du ønske barnet og foreldrene til lykke med en original og personlig gave. Enten på stellevesken, barnevogna eller bakspeilet, bundet eller festet til barnesenga eller på døra: For denne søte teddyen vil din kjære garantert finne et fint sted!

Det forsølvede speilet og skinnende anhenget i form av en bjørn har et lite øye for å tre i det inkluderte båndet i rosa elle blått. Den omtrent 7 cm store teddyen holder et stort hjerte foran kroppen, som bærer navnet til for eksempel din nevø eller datter. Det personlige anhenget "bjørn" er en flott idé og søt oppmerksomhet til dine venners, slektningers og bekjentes gledelige anledninger!

Detaljinformasjon

Anheng "bjørn" med inngravering

  • Anheng designet som en bjørn inkludert bånd (rosa og blå)
  • Inneholder: Valgfri inngravering
  • Materiale: Sølvfarge, sølv.
  • Mål anheng: ca. 6,9 x 5 x 0,5 cm
  • Mål bånd: omtrent 42 cm
  • Merknad: Vennligst ikke benytt spesialtegn for gravering

Produktomtaler

Write a review

This product has no reviews yet. Would you like to create the first review?

2020-07-10T08:08:01+00:00