Trenger du hjelp?
52 97 29 19

Anker-armbånd med nylonsnøre

kr 315
Incl. VAT
- +
Et lite anker som bringer stor glede! Dette ankeranhenget med nylonbånd har et maritimt og elegant design, og bringer litt ekstra håp i livet til noen du er glad i. Ettersom armbåndet har et utpreget maritimt design, passer det også suverent som presang til en som elsker havet. Designet er unisex og åpner dermed for uendelige gavemuligheter!
This gift is popular! Only 1 item left

eller

Beskrivelse

Med dette ankerarmbåndet har du funnet en topp gaveidé for sjøfolk, svømmere, roere eller alle som bare elsker havet. Armbåndet har et anheng i form av et skimrende hvitt/gullfarget anker, og gir dermed ethvert antrekk en kul og kjølig maritim look. Ankeret er ikke bare armbåndets midtpunkt, det fungerer også som lås. Det robuste nylonarmbåndet som ankeret henger på, tåler det meste og kan justeres for en perfekt passform.

I den kristne tro symboliserer ankeret håp – og dette ankerarmbåndet kan dermed være en fin anledning til å minne noen du er glad i om at det faktisk finnes håp og at man kan finne styrke i hverandre. Uansett hvorfor du velger å gi bort dette vakre ankerarmbåndet i gave til noen, vil nok vedkommende bli svært glad for den spesielle og betydningsfulle presangen som funker til alle antrekk!

Detaljinformasjon

Anker-armbånd med nylonsnøre

  • armbånd med anheng
  • bånd bestående av høyverdig sort nylon med hvite prikker
  • justerbar lengde (one-size)
  • hvitt/gullfarget anker

Produktomtaler

Write a review

This product has no reviews yet. Would you like to create the first review?

2019-03-24T15:39:10+00:00