Trenger du hjelp?

Antquarium – maurfarm

kr 259
Incl. VAT
- +
Dette er virkelig en unik gave for den som er interessert i naturvitenskap: et antquarium! En maurfarm av dette kaliberet lar virkelig mottakeren få dykke dypere ned i maurens fascinerende adferd. Gjør seg også svært godt som interiørdetalj!

eller

Other customers bought

Beskrivelse

Maurfarmen oppstår i beholderen som fylles av en spesiell transparent gelé som gir innsektene næring og som er spesielt produsert for maurens velvære. På denne måten kan man studere koloniens tunnelsystemer fra ulike perspektiver, noe som garantert er svært fascinerende å bevitne. Det er viktig å understreke at maurene får alle næringsstoffene de trenger, på lik linje som de gjør ute i jord og sand.

Med antquarium får du et stykke natur rett inn i stua, som også gjør seg særdeles godt som en del av et kult interiør. Denne maurfarmen ble faktisk utviklet for å underholde astronauter i verdensrommet. Bruksanvisning til hvordan du går fram for å lage kolonien, er selvsagt vedlagt i forpakningen.

Denne maurfarmen garanterer mye glede og fascinasjon hos den naturvitenskapelig interesserte mottakeren. Kanskje du har en niese som viser spesiell interesse for ulike innsekter? Eller en venn som er nysgjerrig av natur? Da er dette en prima gaveidé!

Detaljinformasjon

Antquarium – maurfarm

  • leveringsomfang: gelé-kit, liten beholder, stor beholder (17,5 x 13,5 x 4 cm), trepinne til å røre i geleen, plantefrø, lupe, bruksanvisning
  • maurene er ikke inkludert i leveringen
  • størrelse på forpakning: 25,5 x 19,5 x 6 cm

Produktomtaler

Write a review
2020-04-01T21:59:27+00:00