Trenger du hjelp?

Armbånd for menn, med gravering

kr 519
Incl. VAT
- +
FREE SHIPPING

Leveringstid: Dette produktet er ikke lenger på lager. Klikk på knappen nedenfor og bestil et lignende produkt fra vår norske partner YourSurprise.no

Kul og stilig, og med god komfort – dette armbåndet for menn kombinerer alle kvaliteter som kreves for å være ett nytt, potensielt favorittilbehør, spesielt for menn med en sporty eller casual, trendy stil! Selve båndet er ekstremt praktisk – laget i gummi. For et kult utseende er elementene laget i rustfritt stål, som har en stilig sølvfarge.Det sentrale elementet er det spesielt store designelementet i rustfritt stål, som bærer noe ekstra flott, som navnet på mottakeren – ved hjelp av en personlig gravering! Armbåndet for menn er enkelt, lett å ta av og på med en praktisk clip-lås. Selv om mottakeren har to venstrehender, kan dette graverte armbåndet fremdeles bli en lojal og fasjonabel følgesvenn, hver dag, og ved nesten enhver anledning!
This gift is popular! Only 1 item left

kr 519

eller

Other customers bought

Beskrivelse

Dette stilige armbåndet for menn blir definitivt et nytt favorittilbehør for mottakeren – endelig byr det på et tøft utseende, takket være lenken i sølv og rustfritt stål, som er behagelig og tåler slitasje på grunn av fleksibel gummi, og sist, men ikke minst, personlig gravering etter eget ønske, med for eksempel navnet på mottakeren. En super gaveidé for menn med stil!

Detaljinformasjon

Armbånd for menn, med gravering

  • Inkluderer: 1 armbånd
  • Funskjoner: lenke i rustfritt stål med clip-lås, personlig gravering på forespørsel
  • Materiale: Rustfritt stål og gummi
  • Farge: Sølv og sort
  • Mål: 20 cm (lengde) og 1,2 cm (bredde)
  • Merk: Vennligst ikke benytt spesialtegn ved tilpassing.

Produktomtaler

Write a review
2019-12-10T16:14:48+00:00