Trenger du hjelp?

Armbåndsur "Dampbåt" i retro-design

kr 525
Incl. VAT
- +
Små og store sjøfulger ser frem til dette armbåndsuret i retro design. Det uvanlige armbåndsuret med sort lærarmbånd for gutter og menn på de syv hav, er designet i maskinrom-stil fra de tradisjonelle dampbåtene. Ship ohoi og full fart fremover! Med dette armbåndsuret, slår mottakeren av tiden på havet. En flott gaveidé for unge menn og kvinner samt skipsbegeistrede gutter!
This gift is popular! Only 1 item left

eller

Other customers bought

Beskrivelse

Full fart og skip o'hoi! Med denne uvanlige klokken blir selv menn barn igjen. Klokken er en fantastisk reproduksjon av maskinrommet til det tradisonelle dampskipet. Maskinrommet var kontrollert av styrmannen på broen som telegraferte for å gi beskjed til operatøren om skipets ønskede fart. Denne maskinromtelegrafen viser ikke farten, men tiden. Og for å forsikre at skipet ankommer på tiden, viser den japanske Quartz-bevegelsen den korrekte tiden.

Klokken, som er motstandsdyktig mot vann, er utstyrt med et vegansk syntetisk lærambånd og er en sann glede for veganere og venner av veganske materialer. Armbåndsuret "dampbåt" kommer i en vakker gaveeske som også kalles "utstillingsvindu", og som kan tjene som en klokke med et antikt utseende. Gi bort dette vakre armbåndsuret og la din bror, partner eller far sette seil!

Detaljinformasjon

Armbåndsur "Dampbåt" i retrodesign

  • Levering: "Dambåt" armbåndsur med batteri i gaveeske
  • Funksjoner: Bæres på håndleddet, japansk Quartz-bevegelse, motstandsdyktig mot vann, ikke vanntett, for gutter og menn
  • Imitert lærarmbånd med attraktivt design fra det tradisjonelle maskinrommet på dampbåten
  • Materiale: Vegansk lær
  • Farger: svart, messing
  • Mål: diameter på 3,3 cm

Produktomtaler

Write a review

This product has no reviews yet. Would you like to create the first review?

2020-05-27T19:45:51+00:00