Trenger du hjelp?
Gratis levering fra 999 kr. Sikker betaling Trenger du hjelp? 52 97 29 19

Kjære kunde. Vi pusser opp nettbutkken og det vil ikke være mulig å foreta bestillinger frem til lansering.  Inntil den tid ønsker vi på gjensyn!

Armbrøst i tre med piler og målskive

kr 239
Incl. VAT
- +
Har du en liten eller stor venn som går med en Robin Hood i magen? Da er denne armbrøsten i tre en perfekt og morsom gave for å øve seg til å bli skogens bestskytende mester. Spillet passer perfekt for en avledende lek i barnebursdagen eller som en morsom konkurranse på skogsturen.
Dette produktet er utsolgt, men vil snart være tilgjengelig igjen.

eller

  • Bestillinger innen kl 14:00 sendes samme dag
  • Toll kan forekomme. Si fra til oss, så tilbakebetaler vi dette.
  • 30 dagers gratis retur*

* Angrerett gjelder ikke for personlige produkter

Beskrivelse

Med denne mini-armbrøsten i tre og medfølgende piler med gummihette, er dette en helt ufarlig lek både for store og små. Leken egner seg like godt på skogsturen som i skolegården, og med den medfølgende målskiven med innskrevne tall fra 2-10, vil den trigge ethvert konkurranseinstinkt.

Målskiven er hele 30 x 30 x 0,5 cm , noe som gjør den stor nok til at de fleste kan treffe et av de svarte feltene. Som alltid gir midten høyeste score, mens de ytre ringene også samler poeng fra 2-8. Selvsagt kan man tilpasse spillets vanskelighetsgrad ved å variere avstanden frem til målskiven.

Armbrøsten er en kul gaveidé både til mindre og litt ”større” barn som elsker en utfordring. Synet av en pil og bue vekker urinstinktet i de fleste, og hva er vel bedre enn en uformell konkurranse for hele familien på skogturen eller i hagen. Og når barna er lagt, er det tid for en riktig runde med armbrøsten sammen med kompisgjengen.

Detaljinformasjon

Armbrøst i tre med piler og målskive

  • Armbrøst, piler og målskive
  • Piler med gummihette
  • Mål:
    • Armbrøst: ca. 33 x 2 x 12 cm
    • Målskive: ca. 30 x 30 x 0,5 cm

Produktomtaler

Write a review

This product has no reviews yet. Would you like to create the first review?

2018-11-16T01:50:08+00:00