Trenger du hjelp?

Armbrøst i tre med piler og målskive

kr 239
Incl. VAT
- +
Har du en liten eller stor venn som går med en Robin Hood i magen? Da er denne armbrøsten i tre en perfekt og morsom gave for å øve seg til å bli skogens bestskytende mester. Spillet passer perfekt for en avledende lek i barnebursdagen eller som en morsom konkurranse på skogsturen.
This gift is popular! Only 1 item left

eller

Other customers bought

Beskrivelse

Med denne mini-armbrøsten i tre og medfølgende piler med gummihette, er dette en helt ufarlig lek både for store og små. Leken egner seg like godt på skogsturen som i skolegården, og med den medfølgende målskiven med innskrevne tall fra 2-10, vil den trigge ethvert konkurranseinstinkt.

Målskiven er hele 30 x 30 x 0,5 cm , noe som gjør den stor nok til at de fleste kan treffe et av de svarte feltene. Som alltid gir midten høyeste score, mens de ytre ringene også samler poeng fra 2-8. Selvsagt kan man tilpasse spillets vanskelighetsgrad ved å variere avstanden frem til målskiven.

Armbrøsten er en kul gaveidé både til mindre og litt ”større” barn som elsker en utfordring. Synet av en pil og bue vekker urinstinktet i de fleste, og hva er vel bedre enn en uformell konkurranse for hele familien på skogturen eller i hagen. Og når barna er lagt, er det tid for en riktig runde med armbrøsten sammen med kompisgjengen.

Detaljinformasjon

Armbrøst i tre med piler og målskive

  • Armbrøst, piler og målskive
  • Piler med gummihette
  • Mål:
    • Armbrøst: ca. 33 x 2 x 12 cm
    • Målskive: ca. 30 x 30 x 0,5 cm

Produktomtaler

Write a review
2020-01-27T18:18:52+00:00