Trenger du hjelp?
52 97 29 19

Kjære kunde. Vi pusser opp nettbutkken og det vil ikke være mulig å foreta bestillinger frem til lansering.  Inntil den tid ønsker vi på gjensyn!

Axiski Board for sand, frost og snø

Fra kr 365
Incl. VAT
- +
Er det et snowboard? Et akebrett? Et sandboard? Nei, det er Axiski Board for sand, frost og snø! Dette allsidige brettet i kjølig blå eller lys rosa er den perfekte gaven til alle vennene dine som er glade i sportsaktiviteter som involverer nedoverbakker – samme om det er på stranden, i akebakken eller i skibakken.
Dette produktet er utsolgt, men vil snart være tilgjengelig igjen.

eller

  • Bestillinger innen kl 14:00 sendes samme dag
  • Toll kan forekomme. Si fra til oss, så tilbakebetaler vi dette.
  • 30 dagers gratis retur*

* Angrerett gjelder ikke for personlige produkter

Beskrivelse

Rett fra stranda til skibakken? Med det allsidige brettet Axiski er ikke det noe problem! Som en lojal følgesvenn er dette det perfekte sportsutstyr i alle utfor-øyeblikk: Samme om det er kjøring i sanddynene eller ørkenen, (hvem vet hvor neste ferie går), mellom akebrett i den lille akebakken eller i de store bakkene mellom ski og snowboard. Uansett hvor, så ser Axiski Board alltid bra ut, det er robust og allikevel svært fleksibelt materiale med trendy farger i enten blått eller rosa.

Med en holdbar sikkerhetssnor i nylon og antiskli-knotter til føttene, og styre som gir perfekt grep og god kontroll, er dette en super gaveidé! Når du ikke bruker brettet kan det lagres, og takket være det plassbesparende designet tar det opp lite plass når du ikke bruker det. En super idé, og ikke bare for godt vante utforkjørere, men også for mindre erfarne akere.

Detaljinformasjon

Axiski Board for sand, frost og snø

  • Mål: 117 x 39 cm
  • Tilgjengelig i blått eller lys rosa
  • Sterkt og fleksibelt design
  • Sikkerhetssnor i solid nylon med to fester
  • Med antiskli-knotter for godt grep

Produktomtaler

Write a review

This product has no reviews yet. Would you like to create the first review?

2019-01-24T06:02:18+00:00