Trenger du hjelp?
52 97 29 19

Kjære kunde. Vi pusser opp nettbutkken og det vil ikke være mulig å foreta bestillinger frem til lansering.  Inntil den tid ønsker vi på gjensyn!

Babell etasje-kakefat

kr 325
Incl. VAT
- +
Med Babell etasje-kakefat kan du nå stable i høyden i hele tre etasjer. Moderne design møter praktisk funksjon med dette praktiske serveringsfatet. Stativet er i tidløst hvitt og passer på alle kjøkken og innredningsstiler. Nå er det bare å stable alt du vil av muffins, kaker, kjeks og frukt. Resultatet er innbydende og lekkert. Gi denne til alle kakemonstre der ute! Perfekt å ta med deg som gave dersom du er invitert til kaffeslabberas, grillfester og teselskap. Det er også en fin gave til noen som har alt. Målene er på ca. 314 x 314 x 340 mm. De tre etasjene kan plukkes fra hverandre og gjemmes for å spare plass. Dette er en gave som kommer til å vare livet ut.
This gift is popular! Only 1 item left
Dette produktet er utsolgt, men vil snart være tilgjengelig igjen.

eller

 • Bestillinger innen kl 14:00 sendes samme dag
 • Toll kan forekomme. Si fra til oss, så tilbakebetaler vi dette.
 • 30 dagers gratis retur*

* Angrerett gjelder ikke for personlige produkter

Beskrivelse

Gi denne gaven til vennene dine som elsker kaker, enten de baker dem selv eller kjøper de på Rema. Dette etasje-kakefatet har tre nivåer som passer til søte og salte snacks, kaker og frukt. En flott gave til grillfester og teselskaper.

Detaljinformasjon

(Se produktsiden)

  Produktomtaler

  Write a review

  This product has no reviews yet. Would you like to create the first review?

  2019-02-22T11:53:34+00:00