Trenger du hjelp?
Gratis levering fra 999 kr. Sikker betaling Trenger du hjelp? 52 97 29 19

Kjære kunde. Vi pusser opp nettbutkken og det vil ikke være mulig å foreta bestillinger frem til lansering.  Inntil den tid ønsker vi på gjensyn!

Babyflaske - "Champagneglass"

kr 145
Incl. VAT
- +
Det er ingenting som hindrer også babyene fra å delta i festlige lag med dekorative drikkeglass (eller babyflasker), og nå kan man sørge for at også babyene får sine egne "champagneglass"! En morsom gaveidé til familiens yngste medlem!
Dette produktet er utsolgt, men vil snart være tilgjengelig igjen.

eller

  • Bestillinger innen kl 14:00 sendes samme dag
  • Toll kan forekomme. Si fra til oss, så tilbakebetaler vi dette.
  • 30 dagers gratis retur*

* Angrerett gjelder ikke for personlige produkter

Beskrivelse

Under middagen med familie og venner, hender det at man tar opp glassene sine for å utbringe en skål, men babyen har alltid vært utestengt fra denne festlige tradisjonen. Men nå kan også babyen delta med sin egen babyflaske som er formet som et ekte "champagneglass"! Endelig matcher babyens flaske de andres champagneglass, og babyen kan være med på selve skålingen. Nå inkluderes selv de aller minste, og de kan skåle i enten saft eller melk mens de voksne skåler i sprudlende champagne!

En morsom babyflaske som ikke bare er til pynt, men som faktisk kan brukes av barnet. Den er laget i 100 prosent barnevennlig materiale, BPA-fri og kan brukes i både oppvaskmaskin og mikrobølgeovn. Den har til og med oppmåling på siden av flasken. Disse "champagneglassene" møter kravene til de mest krevende babyer, slik at alle nå kan være med på den store skålen! En morsom gaveidé til både egne og andres barn!

Detaljinformasjon

Babyflaske - "Champagneglass"

  • Enkel å holde
  • BPA-fri
  • Kan brukes i både oppvaskmaskin og mikrobølgeovn
  • Høyde: 21 centimeter
  • Kapasitet: 140 ml

Produktomtaler

Write a review

This product has no reviews yet. Would you like to create the first review?

2018-11-21T03:19:27+00:00