Trenger du hjelp?

Babyflaske - "Champagneglass"

kr 145
Incl. VAT
- +
Det er ingenting som hindrer også babyene fra å delta i festlige lag med dekorative drikkeglass (eller babyflasker), og nå kan man sørge for at også babyene får sine egne "champagneglass"! En morsom gaveidé til familiens yngste medlem!
This gift is popular! Only 1 item left

eller

Other customers bought

Beskrivelse

Under middagen med familie og venner, hender det at man tar opp glassene sine for å utbringe en skål, men babyen har alltid vært utestengt fra denne festlige tradisjonen. Men nå kan også babyen delta med sin egen babyflaske som er formet som et ekte "champagneglass"! Endelig matcher babyens flaske de andres champagneglass, og babyen kan være med på selve skålingen. Nå inkluderes selv de aller minste, og de kan skåle i enten saft eller melk mens de voksne skåler i sprudlende champagne!

En morsom babyflaske som ikke bare er til pynt, men som faktisk kan brukes av barnet. Den er laget i 100 prosent barnevennlig materiale, BPA-fri og kan brukes i både oppvaskmaskin og mikrobølgeovn. Den har til og med oppmåling på siden av flasken. Disse "champagneglassene" møter kravene til de mest krevende babyer, slik at alle nå kan være med på den store skålen! En morsom gaveidé til både egne og andres barn!

Detaljinformasjon

Babyflaske - "Champagneglass"

  • Enkel å holde
  • BPA-fri
  • Kan brukes i både oppvaskmaskin og mikrobølgeovn
  • Høyde: 21 centimeter
  • Kapasitet: 140 ml

Produktomtaler

Write a review
2020-09-25T12:33:07+00:00