Trenger du hjelp?

Babylaken med måletabell

kr 299
Incl. VAT
- +
Se, så stor den lille babyen er blitt! Med dette artige babylakenet kan du enkelt følge med på hvor mye barnet vokser. Lakenet har nemlig sin egen måletabell i fargerike farger som viser hvor stor barnet er blitt, både i centimeter og tommer! Nå får du med deg hver eneste centimeter, og dette lakenet er en søt gaveidè til den som venter barn, eller de med barn under ett år.
This gift is popular! Only 1 item left

eller

Other customers bought

Beskrivelse

Gå ikke glipp av veksten til familiens yngste medlem, og med dette superpraktiske lakenet får du full kontroll over hvor fort barnet vokser. Lakenet passer perfekt til alle barn under 1,20 meter, slik at både foreldre, besteforeldre, tanter og onkler, kan følge med på veksten uten å måtte hente frem målebåndet hele tiden. Lakenet måler 70 x 140 cm, og passer alle standardmadrasser og er laget av Økotext-bomull.

Dette unike babylakenet holder høy standard og dets gøyale utforming gjør det til en flott gave til alle med små barn. Barna vokser alltid så fort, og det er vanskelig å legge merke til hver milepæl. Nå kan du se veksten med dine egne øyne, både i centimeter og tommer. Et produktet man virkelig kan anbefale!

Detaljinformasjon

Babylaken med måletabell

  • Måletabell som måler størrelsen på barnet opp til 1,20 meter
  • Bomull i Økotext standard
  • Mål: 70 x 140 cm
  • Viser målinger i både centimeter og tommer
  • Materiale: 100 prosent bomull
  • Vaskbar opp til 40 grader

Produktomtaler

Write a review
2020-07-02T17:44:05+00:00