Trenger du hjelp?

Babyteppe med navnetrykk

Fra kr 689
Incl. VAT
- +
Dette babyteppet egner seg flott til leking, krabbing og kos for den minste. Navnetrykket gjør også teppet til en helt personlig gave, enten til eget barn eller til andres, for eksempel i forbindelse med babyshower. Velg mellom hjerter eller stjerner, og gi bort en gave som både foreldre og baby setter stor pris på!

eller

Beskrivelse

Et mykt teppe som babyen kan ligge på, leke eller krabbe på. Babyteppet med navnetrykk passer helt supert for de minste, og sørger for et trygt underlag mens den lille utforsker lekene sine og sin egen motorikk. Den solide bomullskvaliteten sørger for god holdbarhet, og det deilige fôret i polyester gir myk komfort.

Velg mellom to varianter: enten dekorert med hjerter i ulike farger på en rosa bakgrunn, eller hvite stjerner på en grå/turkis bunn, i tillegg til at navnet på den lille trykkes med hvite bokstaver. Babyteppet er en ypperlig gave i forbindelse med babyshower eller fødsel, og kommer til å bringe mye glede og komfort til den lille babyen, som vokser i rekordfart. Det individuelle navnetrykket gjør gir presangen et hakket mer personlig preg, noe som foreldrene helt sikkert vil sette ekstra stor pris på. En gaveidé som kommer fra hjertet!

Detaljinformasjon

Babyteppe med navnetrykk

  • velg mellom 2 varianter: stjerner eller hjerter
  • til lek og kos
  • individuelt navnetrykk
  • materiale: overmateriale 100 % bomull, fôr 100 % polyester
  • størrelse: 80 x 100 cm
  • MERK: vennligst ikke benytt spesialtegn til navnetrykket

Produktomtaler

Write a review

This product has no reviews yet. Would you like to create the first review?

2019-11-15T22:48:12+00:00