Trenger du hjelp?

Badeand - Oktoberfest

kr 69
Incl. VAT
- +
Man blir aldri for gammel til å ha en badeand med seg i badekaret! Spesielt ikke en som denne kledd i et fantastisk Oktoberfest-kostyme. Den sikrer deg akkurat den rette porsjonen bayersk stemning som man ønsker når man tar et deilig bad. Og når man først har hatt denne badeanden med seg i badekaret, klarer man ikke ta et bad uten den! Søt gaveidé til den voksne badenymfen.
This gift is popular! Only 1 item left

eller

Other customers bought

Beskrivelse

Etter Oktoberfest er jo også før Oktoberfest, alt ettersom hvordan man ser på det, ikke sant? Denne supersøte badeanden i bayersk lederhosen, matchende hatt og selvfølgelig ølkruset i de bayerske farger i hånden, er den perfekte gaven for alle fans av ølfestivalen Oktoberfest! Ølfestivalen som går av stabelen i München hvert år, har blitt mer og mer populært å feire også i Norge. Og med denne badeanden i hånden, eventuelt i badekaret, har du et svært passende tilbehør for denne artige anledningen.

Badeanden ”Oktoberfest” sprer rett og slett rundt seg med god stemning, både når man sitter alene i badekaret i forkant av festlighetene, men også når man skal feire Oktoberfest med brask og bram. Selvfølgelig er den også utstyrt med en kvakk-funksjon, det ville jo ikke vært en ordentlig badeand uten! Dette er en fin liten gave man kan ta med seg til verten på Oktoberfest eller man kan gi som overraskelse til en svært entusiastisk Oktoberfest-feirer som garantert gjør han eller henne enda mer ivrig!

Detaljinformasjon

Badeand "Oktoberfest"

  • størrelse: ca. 8 x 7 x 8 cm
  • materiale: PVC
  • vekt: ca. 47 g
  • med kvakkefunksjon
  • sertifisert av TÜV Rheinland
  • ikke egnet for barn under 3 år

Produktomtaler

Write a review
2020-09-23T15:18:45+00:00