Trenger du hjelp?

Badedyr "flamingo"

kr 575
Incl. VAT
- +
På dette badedyret kan du la stresset ligge igjen ved bassengkanten og bare nyte tilværelsen! Et flamingoformet, rosafarget badedyr er noe alle burde ha med seg på ferie. Utrolig fin gave å gi bort til noen som skal på tur, eller en artig og praktisk gadget du kan ha med deg til neste poolparty!
This gift is popular! Only 1 item left

eller

Other customers bought

Beskrivelse

Med dette flamingoformede badedyret, eller badeøyen, treffer du garantert blink hos dine badeglade venner. For hvem setter vel ikke pris på å flyte rundt i bassenget mens solen steker, kanskje med en velsmakende paraplydrink i hånden? Liggeflaten på 190 cm gir god plass til komfort, og PVC-materialet som badeøyen er laget av, kan brukes både i basseng, svømmehallen eller på vanlig vann.

En rosa flamingo i form av et badedyr er noe som alle burde ha i sin besittelse, i alle fall hvis man elsker å bade! Gi den bort til kompisen som snart har bursdag, eller overrask mamma med en superkul gave før hun reiser til Syden. Mulighetene er mange, det viktigste er at denne kule flamingoen blir brukt – og da gjerne under strålende sol og med høy kosefaktor!

Detaljinformasjon

Badedyr "flamingo"

  • leveringsomfang: 1 badedyr "flamingo"
  • materiale: PVC
  • farge: rosa
  • størrelse liggeflate: 190 cm

Produktomtaler

Write a review

This product has no reviews yet. Would you like to create the first review?

2020-05-27T22:51:04+00:00