Trenger du hjelp?
52 97 29 19

Kjære kunde. Vi pusser opp nettbutkken og det vil ikke være mulig å foreta bestillinger frem til lansering.  Inntil den tid ønsker vi på gjensyn!

Badehåndkle med navn

Fra kr 745
Incl. VAT
- +
Et badehåndkle med navnet sitt på, er ikke noe hvermann har! Og det er også bra, for da er det fortsatt en unik gaveidé. Overrask noen du er glad i med dette badehåndkleet med navn, det passer perfekt til lange, late dager på en solfylt strand eller på en solseng ved et basseng. Vellykket presang til solslikkere og strandløver i alle aldre!
Dette produktet er utsolgt, men vil snart være tilgjengelig igjen.

eller

  • Bestillinger innen kl 14:00 sendes samme dag
  • Toll kan forekomme. Si fra til oss, så tilbakebetaler vi dette.
  • 30 dagers gratis retur*

* Angrerett gjelder ikke for personlige produkter

Beskrivelse

Når sola viser seg fra sin beste side, det er vindstille og lufta dermed dirrer av varmen – da er det tid for å stikke på stranden for å kjøle seg ned. Til dette formålet trenger man selvfølgelig et badehåndkle eller strandhåndduk som man også kaller det – en litt større håndduk som man kan ligge på og tørke seg med når man har tatt en dukkert i det deilige, avkjølende vannet.

Dette badehåndkleet er den perfekte ledsageren på stranden eller ved bassenget. Med sin størrelse på ca. 100 x 160 cm er du sikret god plass til å ligge, og de tilgjengelige fargene; lyseblå, mørkeblå og rosa gir håndkleet ekstra eleganse. Prikken over i-en gjøres med det individuelle navnebroderiet, og på denne måten skapes en personlig og praktisk presang å gi bort i forbindelse med både bursdag, jul og andre festlige anledninger. En helt ideell gave til en ekte strandløve!

Detaljinformasjon

Badehåndkle med navn

  • med individuelt navnetrykk (ingen spesialtegn mulig)
  • materiale: 100 % bomull
  • størrelse: ca. 100 x 160
  • med hvite striper på begge endestykkene
  • tilgjengelige farger: lyseblå, mørkeblå, rosa

Produktomtaler

Write a review

This product has no reviews yet. Would you like to create the first review?

2019-02-21T11:27:47+00:00