Trenger du hjelp?
Gratis levering fra 999 kr. Sikker betaling Trenger du hjelp? 52 97 29 19

Kjære kunde. Vi pusser opp nettbutkken og det vil ikke være mulig å foreta bestillinger frem til lansering.  Inntil den tid ønsker vi på gjensyn!

Bakeform Lam

kr 189
Incl. VAT
- +
Perfekt for påskelam: Denne bakeformen av et tredimensjonalt lam, som dekorasjon og et høydepunkt til påskefrokosten! Den søte kaken er laget av to halvdeler som, når den kommer ut av den fulle bakepannen fortryller både unge og gamle – og ikke bare til påske. En svært flott gaveidé!
Dette produktet er utsolgt, men vil snart være tilgjengelig igjen.

eller

  • Bestillinger innen kl 14:00 sendes samme dag
  • Toll kan forekomme. Si fra til oss, så tilbakebetaler vi dette.
  • 30 dagers gratis retur*

* Angrerett gjelder ikke for personlige produkter

Beskrivelse

Et søtt dyr som utstråler håp. Det er ikke bare til påskefrokosten dette gyldne, tredimensjonale lammet spretter ut av bakeformene. Følg de tilhørende oppskriftene og du vil garantert lykkes (med mange gjenkjennelige detaljer) med påskelammet, som er så vakkert dekorert. Den lodne pelsen blir hvit med glasur, mal et ansikt med sjokolade eller konditorfarge, og gulvet kan lages av marsipan eller fondant, hvor gress og blomster vokser.

Særlig i påsken kan du gi denne supre overraskelen til familie og venner – enten bakeformen, eller med et bakt lam på stuebordet! Å bake påskedeig til påskefrokosten er en kristen tradisjon som går langt tilbake i tid – med bakeformen "lam" blir årets påskelam spesielt hyggelig! Legg helt enkelt deigen i den sammensatte formen, og hell oppi bakverket. Snart hopper det tredimensjonale lammet rundt på stuebordet. En svært god påskeidé!

Detaljinformasjon

Bakeform Lam

  • Fullstendig bakeformkvalitet
  • Non-stick belegg
  • Kapasitet: 1200 ml
  • Oppskrifter

Produktomtaler

Write a review

This product has no reviews yet. Would you like to create the first review?

2018-11-21T03:13:15+00:00