Trenger du hjelp?
Gratis levering fra 999 kr. Sikker betaling Trenger du hjelp? 52 97 29 19

Kjære kunde. Vi pusser opp nettbutkken og det vil ikke være mulig å foreta bestillinger frem til lansering.  Inntil den tid ønsker vi på gjensyn!

Balkong-grill

kr 659
Incl. VAT
- +
Hvor praktisk er det ikke når du kan grille på balkongen? Superpraktisk – og nå er det faktisk mulig med denne kull-grillen! Det er lynraskt og enkelt å feste grillen til rekkverket på balkongen eller terrassen med medfølgende fester. Så er det bare for grillmesteren å sette i gang. Med plass til flere biffer og pølser om gangen kan du ta imot flere gjester samtidig!Og så klart, som på en vanlig grill, er det plass til grønnsaker eller lignende for å møte behovene og ønskene til vegetarianere. Takket være den kompakte størrelsen, passer denne grillen selv på mindre balkonger. Så lenge det er sendt ut nabovarsel er det ikke noe problem å invitere til grillfest i sentrum av byen. Flott gave til grillfesten og til grillkonger og -dronninger som ønsker å skinne på hjemmegrillfronten!
Dette produktet er utsolgt, men vil snart være tilgjengelig igjen.

eller

  • Bestillinger innen kl 14:00 sendes samme dag
  • Toll kan forekomme. Si fra til oss, så tilbakebetaler vi dette.
  • 30 dagers gratis retur*

* Angrerett gjelder ikke for personlige produkter

Beskrivelse

Ikke alle grillelskere har en stor hage eller en park rundt hjørnet. Få det til å funke på balkongen eller en liten terrasse med en skikkelig grillfest med vennene dine, takket være denne praktisk balkonggrillen! Med holderen kan den enkelt festes til et rekkverk og la kjøtt, fisk eller grønnsaker starte moroa.

Detaljinformasjon

Balkong-grill

  • Balkong-grill for kull med fester for rekkverk
  • Mål: 58,0 x 37,5 x 19,0 cm
  • Materiale: Metall
  • Vekt: ca. 6,1 kg

Produktomtaler

Write a review

This product has no reviews yet. Would you like to create the first review?

2018-11-19T02:15:33+00:00