Trenger du hjelp?

Bambusklype med gravering

kr 175
Incl. VAT
- +
Dette er en ypperlig liten gave eller suvenir til grillvertene! Neste gang du er invitert på fest, kan du ha med en personlig inngravert grillklype som er laget av bærekraftig bambus. Den solide hjelperen er unik i sitt slag, og kommer til å glede mottakeren i lang tid. En super gaveidé!

eller

Other customers bought

Beskrivelse

Grillmester Petter, Pølseeksperten Kristian eller Biffmesteren Anja – med denne klypa blir grillingen en sann fryd! Den fungerer utmerket som gave til venner og slektninger og andre du holder kjær. Bambusklypa er et absolutt must til grillingen. Den er ca. 32 cm lang og passer til retter av kjøtt, fisk og grønnsaker. Du får et sikkert grep på maten og kan enkelt flytte den fra grillen til tallerkenen.

Bambusen er fjæret, som også gir den nødvendige bevegeligheten. Den har tverrgående spor lengst nede for et sikkert grep – selv om bladene ikke alltid møter hverandre 100%.

Denne gaven blir kveldens høydepunkt, og enda bedre blir det med dine personlige, velvalgte 22 ord. Denne bambusgrillklypa er ideell som gave eller suvenir til noen du bryr deg om.

Detaljinformasjon

Materiale bambusgrillklype: Bambus, sertifisert og bærekraftig produsert

  • Mål: Ca. 32 x 5 x 2 cm
  • Kan inngraveres med opp til 22 tegn
  • Informasjon: Siden dette er et naturlig produkt, kan graveringene bli annerledes eller ujevne. Ingen spesialtegn ved inngraveringen.

Produktomtaler

Write a review
2020-09-23T16:04:16+00:00