Trenger du hjelp?
Gratis levering fra 999 kr. Sikker betaling Trenger du hjelp? 52 97 29 19

Kjære kunde. Vi pusser opp nettbutkken og det vil ikke være mulig å foreta bestillinger frem til lansering.  Inntil den tid ønsker vi på gjensyn!

Bare et lite glass! Vinflaske-glass

kr 189
Incl. VAT
- +
"Endelig! Et vinglass som passer mine behov!" Med det geniale vinglasset i flaskeform får du deg garantert en latter. Det stilige vinglasset passer å gi som gave til festen, bursdagen eller som en gøyal gave til vinelskere. Veldig morsom gaveidé som du aldri vil glemme!
Dette produktet er utsolgt, men vil snart være tilgjengelig igjen.
  • Bestillinger innen kl 14:00 sendes samme dag
  • Toll kan forekomme. Si fra til oss, så tilbakebetaler vi dette.
  • 30 dagers gratis retur*

* Angrerett gjelder ikke for personlige produkter

Beskrivelse

"I går! Et glass! På sitt beste." Dette store vinflaske-glasset er ikke engang en løgn, her passer hele 600 ml i glasset! Den geniale idéen om et vinglass koblet til en flaske toppes med det perfekte slagordet: "Endelig! Et vinglass som passer mine behov!" Dette imponerende vinglasset i flaskeform skaper en god latter. Også for mottakeren vil denne gaven være gøyal!

Den morsomme gaven passer perfekt til våte og glade anledninger samt til bursdager, som et trøsteplaster for å glede deg og til mange andre anledninger. Det morsomme flaskeglasset kommer garantert til å bli benyttet til søte viner og får øyeblikkelig hedersplass i baren. Endelig et vinglass for de tørste – en flott gaveidé for alle de som elsker vin og tørr humor!

Detaljinformasjon

Bare et lite glass! Vinflaske-glass

  • "Endelig! Et vinglass som passer mine behov!"
  • Kapasitet: 600 ml
  • Materiale: Glass
  • Mål: 29 x 8 cm

Produktomtaler

Write a review

This product has no reviews yet. Would you like to create the first review?

2018-09-22T15:29:06+00:00