Trenger du hjelp?
Gratis levering fra 999 kr. Sikker betaling Trenger du hjelp? 52 97 29 19

Kjære kunde. Vi pusser opp nettbutkken og det vil ikke være mulig å foreta bestillinger frem til lansering.  Inntil den tid ønsker vi på gjensyn!

Bare et lite glass! Vinflaske-glass

kr 189
Incl. VAT
- +
"Endelig! Et vinglass som passer mine behov!" Med det geniale vinglasset i flaskeform får du deg garantert en latter. Det stilige vinglasset passer å gi som gave til festen, bursdagen eller som en gøyal gave til vinelskere. Veldig morsom gaveidé som du aldri vil glemme!
Dette produktet er utsolgt, men vil snart være tilgjengelig igjen.

eller

  • Bestillinger innen kl 14:00 sendes samme dag
  • Toll kan forekomme. Si fra til oss, så tilbakebetaler vi dette.
  • 30 dagers gratis retur*

* Angrerett gjelder ikke for personlige produkter

Beskrivelse

"I går! Et glass! På sitt beste." Dette store vinflaske-glasset er ikke engang en løgn, her passer hele 600 ml i glasset! Den geniale idéen om et vinglass koblet til en flaske toppes med det perfekte slagordet: "Endelig! Et vinglass som passer mine behov!" Dette imponerende vinglasset i flaskeform skaper en god latter. Også for mottakeren vil denne gaven være gøyal!

Den morsomme gaven passer perfekt til våte og glade anledninger samt til bursdager, som et trøsteplaster for å glede deg og til mange andre anledninger. Det morsomme flaskeglasset kommer garantert til å bli benyttet til søte viner og får øyeblikkelig hedersplass i baren. Endelig et vinglass for de tørste – en flott gaveidé for alle de som elsker vin og tørr humor!

Detaljinformasjon

Bare et lite glass! Vinflaske-glass

  • "Endelig! Et vinglass som passer mine behov!"
  • Kapasitet: 600 ml
  • Materiale: Glass
  • Mål: 29 x 8 cm

Produktomtaler

Write a review

This product has no reviews yet. Would you like to create the first review?

2018-11-19T04:02:04+00:00