Trenger du hjelp?

Barnebestikk "Knøttene" (4 stk.) med gravering

kr 865
Incl. VAT
- +
Moro for de små trenger ikke slutte når det skal spises, takket være dette vakre bestikk- settet med knøttene! Charlie Brown, Snoopy og Woodstock pryder kniver, gafler og skjeer på den flotte gaveidéen i vakker design. Her kan du fortsatt velge en personlig gravering! Kort sagt: En fin idé til en liten jente eller gutt for å skape glede ved middagsbordet!

eller

Other customers bought

Beskrivelse

Snoopy nyter solen, Charlie Brown svinger på hoftene og Woodstock samler firkløvere – Knøttene er tilbake på dette fire-delersbestikket. På kniv, gaffel og to skjeer – en liten, en stor – boltrer de tre heltene fra den animerte serien seg. Mens Woodstock avbildes på en liten skje, danser Charlie Brown lystig på kniven. Snoopy har 2 steder for seg selv som favoritthund i Knøttenes verden: På den ene gaffelen stirrer han inn i det fjerne fra huset sitt og holder på den store skjeen. På den andre gaffelen forelsker han seg i et hjerte han har i hendene.

Denne fine gaveidéen har gravering på hver eneste del av settet, og kan ha opptil 15 tegn. Det karakteristiske settet blir fort favorittbestikket til dine små skatter! Samlet, er alle delene av barnebestikket et vidunderlig gavesett for små entusiaster av tegneserien. En svært fin gaveidé!

Detaljinformasjon

Barnebestikk "Knøttene" (4 stk.) med gravering

  • Bestikksett for barn med motiver. Inneholder 1 x kniv, 1 x gaffel, 1 x stor skje, 1 x liten skje</>
  • Gravering av navn med opptil 15 tegn
  • OBS! Ike bruk spesialtegn
  • Motiver i farger
  • Materiale: Stål. Settet leveres i pappemballasje

Produktomtaler

Write a review
2020-08-03T22:02:10+00:00