Trenger du hjelp?

Barnegrill med inngravert navn

kr 689
Incl. VAT
- +
Den skal tidlig øve – som ønsker å bli en ekte grillmester! Dette lekesettet med barnegrill og alle typer tilbehør, som pølser og kull av tre, tilbyr i alle fall alle muligheter for å teste "real thing"-leken – og noen ganger kommer sikkert mamma og pappe og leker slik at de også kan få en skikkelig pølse!

eller

Other customers bought

Beskrivelse

Ikke egnet for å spise – men en vidunderlig leke for de små, som både far og mor beundrer når de er ved grillen og lukter de gode delikatessene. Men det er selvfølgelig ingen ild som blusser opp i denne leken, og i fantasileken er varmen til venstre. Med leketøysettet følger 25 flotte deler. I tillegg til selve grillen og en matchende grillrist får du også grillgaffel og tang. Pølse, pepperbøsse og tilsynelatende glødende kull av tre er heller ikke glemt!

Selv om settet lover mye moro, er det også gravert med ditt personlige navn. Deretter vil navnet på barnet ditt eller at den lille mottakerens navn vises på treplaten, slik at det alltid er tydelig når det "serveres", hvem barnegrillen egentlig tilhører! En vakker idé for fremtidige mestere av grillkull og gass

Detaljinformasjon

Barnegrill med inngravert navn

  • Levering: 1 sett barnegrill, 1 grillrist, 1 grilltang, 1 salt- og 1 pepperbøsse, 9 kullstykker i tre, 8 pølser, 2 biffer, 1 liten tavle i tre
  • Funksjoner: personlig gravering på den lille tavlen av tre etter ønske
  • Mange elementer å leke med inne for små grillmestere
  • Materiale: tre
  • Merknader: Ikke egnet for barn under 3 år – kvelningsfare ved små deler. Vennligst ikke benytt spesialtegn for personlig gravering.

Produktomtaler

Write a review
2020-05-26T05:27:47+00:00