Trenger du hjelp?

Barneparaply med vekslende farger

kr 259
Incl. VAT
- +
”Det finnes ikke dårlig vær, bare dårlige klær”. Med denne morsomme, oransjerøde barneparaplyen, trenger verken store og små å bekymre seg over triste, regnfulle dager. Når regndråpene faller på paraplyens hvite dråper, vil de forvandles til et vakkert fargespill som garantert vil bringe latter og glede i små barneansikt. En smart gave for å lokke barn og voksne ut – også på regnfulle dager.
This gift is popular! Only 1 item left

eller

Other customers bought

Beskrivelse

Ved regn, hagl eller lett snø er det ikke alltid like lett å komme seg ut av huset og ut i frisk luft. Hva kan vel øke lysten mer enn en morsom paraply som både beskytter fra det verste regnet og som også lager et morsomt regnebuefarget spill når vannet treffer de hvite dråpene på paraplyen?

Barneparaplyen med vekslende farger har allerede før dråpene treffer, en sterk og fargeglad oransjerød farge som lyser opp en grå hverdag. Paraplyen vil med stor sannsynlighet være en stor suksess for de minste familiemedlemmene som får være med mamma eller pappa på handletur eller på vei til og fra barnehage og skole. Å slippe å ha på seg heldekkende regntøy kan noen ganger føles som en frihet for små jenter og gutter som ser opp til sine større søsken som kanskje har sin helt egne paraply.

Den røde fargen appellerer både til små og store, og de vekslende fargene gjør sitt til at paraplyen får et trollbindende utseende i regnet. En praktisk og morsom gave som gir barna, og ikke minst foreldrene, ekstra mye moro på regnfylte dager.

Detaljinformasjon

Barneparaply med vekslende farger

  • Dråpene på paraplyen endrer farge når vannet treffer dem
  • Farge: oransjerød
  • Mål: 67,5 x 10 x 5,5 cm (når paraplyen er oppslått)

Produktomtaler

Write a review
2020-09-25T11:12:31+00:00