Trenger du hjelp?

Barneservise – komplett sett med brett

Fra kr 375
Incl. VAT
- +
Endelig middagstid?! Dersom barnet ditt ikke hørte etter, vil det endre seg raskt med dette kreative barneserviset. Det holdbare settet i "landskap"- eller "prinsesse"-stil er rett og slett viktig fordi det hjelper barn over ett år til å spise middag etc. En fantastisk god idé!

eller

Other customers bought

Beskrivelse

Små prinser eller prinsesser vil snart ha mye mer glede av å spise lunsjen eller middagen sin ute! Årsaken er ikke bedre matlaging fra mammas eller pappas side, men heller det fantasifulle melaminserviset for barn over ett år.

I det store brettet – som er stødig og motstandyktig mot støv – er det en skål designet som en hytte eller et slott, et tematisk matchende bestikk i tre deler og en festlig melaminkopp i barnestørrelse samt en relativt høy skål i skyform som man kan spise salaten eller desserten alene i. Til sammen resulterer dette i et barnebrett som stimulerer fantasien, fra (det kjedelige) arrangementet ved middagsbordet til alle er ferdige og reiser seg fornøyde opp.

Barneserviset leveres i en nydelig gaveeske med et vindu på forsiden og er verdig som en gave til den første bursdagen, men også som julegave for barn opptil 3 år! Den høye kvaliteten og det robuste melaminserviset gjør at både foreldre og barn kan nyte måltidene mer. En virkelig hyggelig og fornuftig gaveidé!

Detaljinformasjon

Barneservise – komplett sett med brett

  • Design: "landskap" eller "prinsesse"
  • Settet består av: tallerkner, bestikk, skuff (tredelt), kopp, skål
  • Materiale: Melamin (BPA)
  • Mål: 37 x 25 x 8,5 cm
  • Vekt: 0,8 kg
  • Merknader: Kan vaskes i oppvaskmaskin
  • Anbefales for barn over ett år. Brukes bare under oppsyn!

Produktomtaler

Write a review
2019-12-11T17:37:42+00:00