Trenger du hjelp?

Barnets første sparebøsse

kr 495
Incl. VAT
- +
FREE SHIPPING

Leveringstid: Dette produktet er ikke lenger på lager. Klikk på knappen nedenfor og bestil et lignende produkt fra vår norske partner YourSurprise.no

Med denne søte sølvskoen kan barnet begynne allerede nå med å spare opp sin formue. En nydelig gave, formet som en barnesko og som faktisk er en liten sparebøsse der barnets første mynter trygt kan oppbevares!

* Påkrevd felt

kr 495

eller

Other customers bought

Beskrivelse

Den perfekte gaven til nybakte foreldre som ønsker å begynne sparingen til det lille barnet. Den søte barneskoen med blå og rosa skolisser, gjør denne sparebøssen til en sjarmerende gave til det nyfødte barnet. Med hjelp fra denne, kan barnet oppfylle sine aller første ønsker!

Og for å gjøre det helt klart hvem som eier denne sparebøssen, kan initialene til barnet graveres inn i skoen. Noe som gjør den ekstra unik, og som levner liten tvil om dens rettmessige eier. Det kan graveres to eller tre bokstaver (barnets initialer). Takket være den høye kvaliteten på produktet og det lekre designet, blir dette en nydelig gave til det nyfødte barnet, men også en dekorativ utsmykning til barnerommet!

Detaljinformasjon

Barnets første sparebøsse

  • Mål: 9,2 x 5 x 5,5 cm
  • Gravering på den ene siden
  • Materiale: Metallegering, forsølvet
  • Flekksikker
  • Merk angående gravering: Ingen spesielle karakterer

Produktomtaler

Write a review
2020-08-12T23:41:55+00:00