Trenger du hjelp?

Bat Mug – kaffekopp

kr 129
Incl. VAT
- +
Superhelter ville ikke brukt noe annet! «Bat Mug», kaffekopp i stilig svart med de karakteristiske flaggermusvingene, er den eneste riktige koppen for helter på kjøkkenet og jobb. Superkoppen med kappe er en morsom gave til alle fans av tegneseriehelter og alle som bekjemper kriminalitet i all hemmelighet!
This gift is popular! Only 1 item left

eller

Other customers bought

Beskrivelse

Hvem stjal yoghurten fra det felles kjøleskapet? Hvem glemmer alltid å stenge døren til badet og hvorfor forsvinner det alltid kjeks uten spor? En sak for (nanana-nanana) Bat Mug! Eller eieren av den kule kaffekoppen med flaggermusvinger. Koppen i stilig svart er perfekt for de som nedkjemper kriminelle, eller som rett og slett er en levende versjon av Bruce Wayne – og milliardær.

Plaske rundt i bassenget på dagtid og farte rundt i dyrt utstyr og jakte gangstere – ikke et dårlig liv! Det er jammen ikke rart at så mange ønsker å være som ham. Med «Bat Mug», koppen med de karakteristiske vingene, kan du i det minste drikke kaffe som Bruce Wayne. Eller du kan gi den til kollegaen med den gode intuisjonen, vennen som kjenner Gotham City like godt som sin egen bukselomme eller dyreelskeren som lar seg fascinere av flaggermus – denne koppen er den perfekte gaveidéen for dem!

Detaljinformasjon

Bat Mug, kaffekopp

  • Kopp i keramikk
  • Med flaggermusvinger
  • Kapasitet: ca. 300 ml
  • Tåler mikrobølgeovn
  • Mål: 7,8 x 21,7 x 10 cm

Produktomtaler

Write a review
2020-01-19T01:27:45+00:00