Trenger du hjelp?
52 97 29 19

Batman-lommelerke

kr 155
Incl. VAT
- +
Når man er i nød, vil alltid flaggermusmannen komme til unnsetning! Og her kommer den i form av en stilig lommelerke. Den heldige mottakeren av denne lekre Batman-lommelerken i høyverdig rustfritt edelstål, med den utrolig kule Batman-logoen trykket på forsiden, vil garantert føles like kul som Gothams beskytter. Flott gave til (ansvarsfulle) alkohol- og tegneseriefans!
This gift is popular! Only 1 item left

Beskrivelse

Denne Batman-lommelerken er et like nyttig redskap å ha med seg på sin nattlige ferd rundt i Gotham, som den er et lekkert designet tilbehør å benytte i festlige lag. Lommelerken kommer i et klassisk, elegant lommelerke-design med skrulokk og festeklemme, men den iøynefallende Batman-logoen i relieffstil skiller den fra mengden. Flasken er produsert i rustfritt stål med anodisering, og den har en elegant, sort overflate. Størrelsen på 10 x 9 x 2,5 cm gjør at den rommer ca. 170 ml, og dermed også passer perfekt i lommen på dressjakken, buksa eller i håndveska.

Har du en venn som elsker å ha litt whisky på innerlommen i festlige lag? Og som kanskje attpåtil elsker Batman? Da er det vel ingen tvil om at du har funnet den perfekte gaven til ham eller henne! En lommelerke som gir mottakeren en touch av superheltfølelse for en kveld!

Detaljinformasjon

Batman-lommelerke

  • offisielt lisensiert merchandise-produkt
  • elegant lommelerke i rustfritt stål med anodisering
  • skrulokk med festeklemme
  • med et relieff av den berømte Batman-logoen
  • størrelse: ca. 10 x 9 x 2,5 cm
  • volum: ca. 170 ml

Produktomtaler

Write a review

This product has no reviews yet. Would you like to create the first review?

2019-05-27T05:37:59+00:00