Trenger du hjelp?
52 97 29 19

Batman-termokopp

kr 155
Incl. VAT
- +
Er også din superhelt mye på farten? Da er det på tide å anskaffe denne kule og praktiske Batman-termokoppen. Det dobbeltveggede begeret er dekket med høyverdig silikonbelegg for et godt og bekvemt grep, og på toppen befinner det seg et lokk som sikrer at innholdet ikke flyter ut. Det svarte designet og den stilige Batman-logoen gjør at spesielt menn finner termokoppen tiltalende. Flott gave med flere bruksområder – enten man er i bilen, på jobb eller fisketur!
This gift is popular! Only 1 item left

Beskrivelse

”Utrolig kul” – det har vært svaret blant mennene hos oss når de skulle svare på spørsmålet om hva de synes om denne Batman-koppen. Mens kvinnene var mer imponert over termokoppens kvalitet; hvordan silikonbelegget gjorde at den lå eksepsjonelt godt i hånden og hvordan den smarte lokkfunksjonen sørget for at man kunne drikke bekvemt uten å søle, var det altså først og fremst Batman-designet som fikk mennene i fyr og flamme! Ikke så rart ettersom denne termoskoppen nok tar kaka hva gjelder kulhet når det kommer til design.

Den dobbeltveggede termoskoppen som rommer hele 450 ml, har et mattsvart hylster i silikon, og på denne finnes den svinkule Batman-logoen i relieff. Det er den perfekte ledsager å ha med seg på jobb, på toget eller i Batmobilen – alt ettersom, og en garantert hit som gave til en mann eller kaffedrikkende gutt!

Detaljinformasjon

Batman-termokopp

  • offisielt lisensiert produkt
  • rommer opptil 450 ml
  • dobbeltvegget
  • med silikonbelegg
  • materiale: rustfritt stål, silikon, kunststoff
  • størrelse: høyde 18 cm, Ø 8 cm
  • ikke egnet for oppvaskmaskin og mikrobølgeovn

Produktomtaler

Write a review

This product has no reviews yet. Would you like to create the first review?

2019-05-23T23:33:14+00:00